2010-12-07
上個星期四約左兩個朋友食飯,放工入番屯門食,突然諗起呢度,就嚟試下,我地三個人都未食過,都幾多選擇及都好似幾抵食喎,我地三個人叫左一個二人餐另外再叫左一個pizza加20元轉做餐.食物分別係:餐湯跟二人餐的係普通忌廉及雜菜湯,另加20元的係酥皮忌廉湯,熱辣辣都好多料的,好味.360pizza-有些煙肉,火腿還有雞蛋,將雞蛋煮熟切開一片片都幾特別,,我地叫薄批,都幾好味呀,薄薄地,呢種配撘都係第一次食,ok呀雞肉凱撒沙律-雞肉冇咩味,一般啦,沙律的味道都係一般沒有甚麼特別,味道唔係太突出帶子酥-這個8.8元一個,見個圖好似好靚及吸引咁我地就叫左每人一個啦,嚟到個樣都ok,都幾得意呀,有些創意,味道都幾好,帶子都算大粒架,個樣好似鮑魚架.白汁焗茄子-這個都幾好味,茄子吸晒d汁好入味又淋身墨魚汁蠬蝦仔飯-這個都幾特別,味道一般啦,可能我對墨魚汁飯麻麻地啦,但蠬蝦仔好爽口呀,同埋好大窩的.飲品加8元叫左杯熱蘋果綠茶珍珠,好甜,d珍珠入面有些果汁,好甜,要加熱水才可以入口.這裏的食物都幾特別,唔係普通的配撘,不過都係見人見智啦,唔係個個人都啱口味及食物唔係樣樣都可以配埋一齊的.
食物分別係:
白汁焗茄子-這個都幾好味,茄子吸晒d汁好入味又淋身