第4-5次黎食啦,基乎每個月都幫襯,愈食愈滋味,味道保持水準,服務愈黎愈好🤭3人食,叫左2人餐+水煮魚,食吾哂要打包返屋企,份量好足好抵食👍🏻🤤特別食2人餐,3人食都夠,價錢又抵上次試左花雕醉雞,酒味太重對我吾飲酒既人黎講,有酒苦味,但2位朋友都覺得好好食,雞好滑不過整人真係受吾到酒味,店員好好主動話幫我轉口水雞,知我中意食辣🤩🤩喱個細心服務真係一流,讚👍🏻店員係好似朋友咁會同你傾下計,好nice 口水雞都雞好滑,辣汁入味,正酸辣湯真係招牌菜,每次黎都必點,係少有既正宗酸辣湯,酸酸辣辣,濃味既出面食吾到松子魚酸酸甜甜,少少似咕嚕肉味道,炸過脆口的,但保持肉質滑嫩,今日店員話比條大魚我食,見我成日幫襯😇😇太客氣了仲要讚下個擺盆,有心機的魚肚津白清淡菜,本人覺得比較淡味道,放埋入水煮魚既辣湯一齊食😉仲好食呢水煮魚超超超滑嫩,仲滑過太二魚,味道都辣的過癮,不過叫大辣都吾夠我食,店員每次見我黎食,都額外比碟仔魔鬼辣油我食太貼心既服務,出面餐廳好多時只係比你點一種辣,吾會額外比個辣啲既醬你點啦,喱間係唯一一間同埋魔鬼辣都幾辣架,會出汗🤭今日仲有老火湯飲,店員私人醒既薏米冬瓜湯,話一碗吾夠再畢比我

入味口水雞

口水雞都雞好滑,辣汁入味,正

正宗酸辣湯

出面食吾到

脆口松子魚

仲要讚下個擺盆,有心機的

清淡魚肚津白

滑嫩水煮魚
魔鬼辣醬

同埋魔鬼辣都幾辣架,會出汗🤭

老火湯水

今日仲有老火湯飲,店員私人醒既薏米冬瓜湯,話一碗吾夠再畢比我地,太熱情好客

最後今日本身3人食左$600幾,用左6張減$10卷,減左$60後$500幾埋單,真係飽到上心口,仲打包左一大個外賣盒水煮魚返屋企食,真係抵食,重點味道質素都超級好,抵我幫襯過幾次
入味口水雞
正宗酸辣湯