2020-09-07 271 瀏覽
又係keep fit推介今次就介紹大角嘴帝盛酒店入面嘅一間半自助餐餐廳 價錢: HKD 58 一位 (追加食物$20起+另收加一 )由於疫情嘅關係 半自助餐形式改為左單次沙律點菜 而沙律嘅選擇有:海哲沙律 🐙野菜沙律🥗泰式木瓜沙律🥑南瓜沙律🎃我地都試哂四款口味 發覺海蜇沙律隻味好似口水雞嘅味 同埋比較辣而泰式木瓜沙律又比較酸 又無乜木瓜南瓜沙律醬就太多 要減肥就認真靠害比較正常嘅係野菜沙律 菜夠新鮮夠甜夠大份除此之外 我哋都追加一碗日式豚肉烏冬 不過個湯底太甜 豚肉都有d鞋 仲要唔係好熱失望左頭半餐 最後都有哈根大師雪糕慰勞返 餐廳就提供左四款可以無限追加🍦 朱古力🍫士多啤梨🍓檸檬雪芭🍋哈密瓜🍈四款口味都係成餐加分嘅時刻 尤其是哈密瓜有好豐富嘅果肉以健康理由 呢個選擇都係不過不失 食物質素就好壞參半 不過坐位方面都值得加分 而且擺設都好日式 有令顧客享受嘅感覺
又係keep fit推介

今次就介紹大角嘴帝盛酒店入面嘅一間半自助餐餐廳