2014-12-28 3071 瀏覽
朋友話韓國餐廳必去hungry korean, 而且係openrice得獎餐廳,對韓國食物情有獨鍾既我當然要試下。餐廳門口大排長龍,等左二十分鐘終於有位入得。去櫃台叫野食後好快就會有侍應送上,尚算唔錯。韓式炒粉絲個人幾鍾意食韓式粉絲,覺得都唔錯,幾香口。不過略嫌太咸,而且蒜蓉味太重,食完口有餘韻係事實。甜辣雞翼推介!!雞翼煮得好滑好林,而且個甜辣醬好食,唔太辣又夠香,非常韓式。同朋友一人兩隻都唔夠,決定加碼整多碟!正!韓式壽司分別叫左芝士同魷魚,好正好足料,食落去每件每啖都有泡菜蘿蔔既味道,芝士口感特別豐富。石頭鍋牛肉飯牛肉幾好食,但石頭鍋飯唔太特別,無咩驚喜,而且太少牛肉。早知叫多兩碟小食試下味,下次再黎會試鐵板燒配飯,應該會吸引。牛奶抹茶推介:) Hungry korean一向係走平價高檔路線,野食雖然平但就出乎意料既好質素,絕對值得一試!

韓式炒粉絲
韓式炒粉絲

石頭鍋牛肉飯
石頭鍋牛肉飯

牛奶抹茶
推介:)

2014-12-27
20 分鐘 (堂食)