2015-08-19 538 瀏覽
見呢度都幾多人話好味 咁岩去元朗就同男朋友去試食~員工好快比左籌我地叫我地坐住等下,我同男朋友坐左一陣係度睇餐牌,過左陣個員工黎問我地係咪諗好食咩呢?諗好佢會叫㕑房整定,免得我地等太耐。咁我地叫左豬仔脾同龍蝦汁墨魚仔意粉,湯就叫左忌廉湯同龍蝦湯,員工有提醒我怕我2樣都係龍蝦會撞,咁我話唔怕,佢就去安排。好快就入到去,我覺得環境都算唔錯。男朋友個湯同飲品都好快送到,佢飲完個豬仔脾都好快上,我都有試食豬仔脾,真係幾好味 又唔算好細隻同有2隻醬比妳選擇。龍蝦湯我覺得好足料,真係好似食龍蝦咁,個底又有d海鮮比我咬下 然後個意粉都係好重龍蝦味同有5塊左右既海鮮~總括今個餐廳都好抵食又好味~可惜對我黎講太遠
龍蝦湯
豬仔脾
10 分鐘 (堂食)
龍蝦湯
豬仔脾