2022-06-20
呢日同呀媽行街突然好想食叉燒飯,經過呢間小店見到寫住五星級酒店老師傅主理,就吸引左我入去試下🤣.點左兩個午市套餐:🌟食神叉燒飯 $58皇牌緊係要試下,好多叉燒上面舖上太陽蛋,吉穿佢撈汁食正👍🏻 叉燒肥瘦適中,不錯!.🌟皇牌鴛鴦飯 $65雙併就滿足貪心的jo🤣jo選了鹵鴨和豉油雞,鹵鴨淋身入味,點酸汁好好食,豉油雞嫩滑,濃濃豉油味加上薑蔥油,再配上大大碗飯濃厚港式口味正.兩個set都可以選湯或者飲品,好熱叫左杯凍檸茶🤣但呢到老火湯出名點都叫一碗試下,有合掌瓜、紅蘿蔔、粟米、一大舊豬肉超足料!最正無味精我好快成碗飲哂😋.🌟酒仙醉雞卷 $50我同呀媽都好愛醉雞,見賣相幾靚就點來試下,濃厚紹興酒香,肉質煙韌彈牙,真心不錯推介👍🏻.如果想食港式燒味又想飲老火湯呢間不錯!大大碗又唔貴性價比高👍🏻
點左兩個午市套餐:
🌟食神叉燒飯 $58