2017-10-10
唔知係咪年紀大左,總覺得已經過了食放題大吃大喝的年紀,所以好耐好耐都無食過日式放題喇。早幾日男朋友突然話掛住放題,好啦,就食一次啦見呢間都幾多好評就試下。好,同大家分享個menu先實不相瞞,我睇完呢堆menu第一感覺係:又係食呢D,不過既然黎左,就開動喇!先來既係刺身,刺身我覺得中規中距,赤海蝦好食,但其他似乎普通左D,所以食左一轉就無Encore喇熟食 好食全部都新鮮炸熱上,同件數符合點餐,非常好。冷烏冬好有咬口(不過會食飽左叫唔到其他野小心叫)去到呢度,其實我都覺得無乜特別點會估到,呢度令我驚嘆既,係壽司壽司全部都好好食強烈推介左口魚,入口即溶嫁D手卷全部都好食,海膽手卷真係如圖大大舊海膽我認我老喇,真係細食左好多,食完上面呢堆野已經飽左,之不過⋯⋯比我見到⋯⋯甜品!!!!真係好驚喜,平時日式放題最多係任食雀巢雪糕,呢度係有好多,好多選擇仲有哈根大師呀除左雪糕,仲有自制甜品,一樣有質素食左4,5樣甜品,飽到上心口我同我男朋友講,估唔到日式放題仲比到驚喜我呢埋單5XX,價錢都acceptable,大家不妨一試喔
見呢間都幾多好評就試下。好,同大家分享個menu先
去到呢度,其實我都覺得無乜特別
點會估到,呢度令我驚嘆既,係壽司
壽司全部都好好食
強烈推介左口魚,入口即溶嫁
D手卷全部都好食,海膽手卷真係如圖大大舊海膽
食左4,5樣甜品,飽到上心口
我同我男朋友講,估唔到日式放題仲比到驚喜我呢
埋單5XX,價錢都acceptable,大家不妨一試喔