2022-07-14 86 瀏覽
一直睇到openrice食評都好想試,因為疫情灣仔所以平又有質素既我都食過,好小會想寫食評因為打字都好攰。。。我就直接講啦,我又唔係食家但日日都係食外賣。第1次經過,今日店員推介我食(5號)虎蝦個set,佢都好老實。其實個menu都有寫明個set有咩食,就係番茄湯虎蝦湯麵,有兩隻虎蝦有蝦膏; 有一隻糖心蛋,非常好食,好正個蛋黃係有d液體流動;魚片頭正常; 塊蝦片好好味,夠脆口同好香。 不過番茄湯就無落鹽咁,好濃但無咸味,但我都ok,因為其他配料都好夠味。好健康🤣👍我呢個餐只係$68,外賣晚餐仲要有凍檸茶👍👍👍抵食,而且大廚煮野食都好有heart, 好似下星期有新既甜品,係passionfruit shaved ice 夏天一定好消暑。。。佢間舖頭唔大間,但有兩個位係室內,室外就係有張高枱企係到食。見到佢個椰子凍好想試。。。仲有串燒。。。。希望佢地keep住做。。。疫情好多餐廳小食店都做唔住。。。。呢間餐廳可以去試下,價錢真係抵而且食物唔係差。。。大家睇我post d相🤣
一直睇到openrice食評都好想試
,因為疫情灣仔所以平又有質素既我都食過,好小會想寫食評
因為打字都好攰。。。
我就直接講啦,我又唔係食家但日日都係食外賣。
有蝦膏; 有一隻糖心蛋,非常好食
而且食物唔係差。。。大家睇我post d相🤣
龍蝦番茄湯米粉
外賣自取