2011-11-12
day off**平日返工食得太多油膩野.特然想清淡d"經開apm..就諗起Super Sandwiches.歎tea都食唔到太多野"不過妹妹話好肚餓"我地分別叫左 TEA SET":T1+熱咖啡 & T3 + ICED COFFEE SHARE等排隊落ORDER既時候有D亂"不過WAITER 同 WAITRESS都好有禮貌.ORDER完拎排仔埋位. 佢地D STAFF會親自拎過泥"我地兩個等食=]]HAHAHA"等左5MINS..終於...........ICED COFFEE:難得凍COFFEE都保留左原有的咖啡豆味" 奶既份量岩岩恰到好處.完全滿足到我依個一日一咖啡既人 **叫左 少甜.不過都幾甜下"鍾意少甜既朋友記得叫少少甜LA=]] HOT DOG: 有少少"燶" 不過主角---香腸好脆卜卜又香..唔油膩,平日怕肥既我都好岩胃口" 加上芥醬及茄醬份量配搭得宣.直得加分.有肉
平日返工食得太多油膩野.
歎tea都食唔到太多野"不過妹妹話好肚餓"
等排隊落ORDER既時候有D亂"
不過WAITER 同 WAITRESS都好有禮貌.
ORDER完拎排仔埋位. 佢地D STAFF會親自拎過泥"
我地兩個等食=]]HAHAHA"
等左5MINS..終於...........
奶既份量岩岩恰到好處.完全滿足到我依個一日一咖啡既人
加上芥醬及茄醬份量配搭得宣.直得加分.有肉類成份..但都算係清新之選
熱咖啡: 唔使多講.掀開杯蓋.咖啡味滿瀉"
用機整但完全無機械味
公司三文治: 三文治中間的疑似珍珍薯片"
令整體分數下降"份量都幾大"
胃口細既女生們可以考慮SHARE=]]
用麥包..感覺上卡路里大減=]
豐富而又大眾化既材料
雞肉,CHEESE,LETTUCE,BACON,蕃茄.
**焙乾既BACON 非常爽脆,口感即時大增=]]
SANDWICH感覺都係用上大眾化既食材:
但可以係炮製,配搭食材方面花心思.
DAY OFF 平平淡淡歎一餐都係享受**
平日食得太多油膩野, Oliver's Super Sandwiches 會係你合適既CHOICE=]