2022-12-24 371 瀏覽
平安夜🤶🧑‍🎄去完會所Christmas Party搵地方食下午茶🫖,老婆揀Eurogogo,去到荃灣廣場Eurogogo入面8成滿,好彩仲有角落4人枱,平時出櫃枱order,今次發現枱有個QR code可落orderOrder咗三式薯皮伴Gogo酸忌廉醬餐加$10配凍朱古力🍫加忌廉同香蕉🍌班㦸配熱啡☕️,點完兩個餐先知要login,以為自己有登記過,點知入極password都錯,按埋忘記密碼入電郵📧先知冇登記過要開戶,開完戶諗住俾錢🤌但之前order既野冇哂,又要再入。入完諗住俾錢🤌,用Alipay諗住揀Q Credit Card又唔俾㨂,要手動back,但最後又冇哂記錄,又要重新㨂餐,再俾番Apple Pay。前後攪咗成15分鐘,有埋預計送餐時間17:58。香蕉🍌班㦸、熱啡☕️同凍朱古力🍫上先,香蕉🍌班㦸賣相都ok,個皮整得唔錯👍,入面好多忌廉好rich,熱啡☕️少少🤏苦落咗一包糖,凍朱配忌廉好邪惡,我囡係咁抔cream食,好滋味😋之後再上焗薯皮,有酸忌廉,我就唔鐘意食,反而老婆鐘意食
香蕉🍌班㦸+熱啡☕️+凍朱古力🍫加忌廉

之後再上焗薯皮,有酸忌廉,我就唔鐘意食,反而老婆鐘意食
三式薯皮伴GoGo酸忌廉醬

2022-12-24