2015-09-30 808 瀏覽
今日約左個fd食tea, 諗住搵下d新既cafe試下。一心諗住去另一間新開既cafe, 點知上到去佢哋搬緊位要dinner先開😣😔😢結果迫住去左呢間,呢間之前都諗過試,不過menu唔吸引所以試左另一間!!講返呢間,tea set唔太吸引,不過想飲杯coffee, 希望會好飲!!入到黎地方好大,有1 part係賣衫,tea time時間人客得1 枱,我地搵左最入既位坐。我地叫左雞翼薯條同牛角包沙律,飲flat white同 cappuccino. 先講食物---> 雞翼得2隻,冇味,牛角包勁細,茶記貨式😯至於咖啡--->餐飲包cappuccino但flat whit要加8蚊,咖啡賣相唔得,奶泡唔夠滑,咖啡味一般😓整體而言,呢間野好好hea, 適合傾計温書,但想食好野就物非所值啦!!