2024-06-26
閒日星期二中午12點15分到達,入面大把位,唔需要等😺。我哋兩個大人一個小朋友坐單邊梳化卡位, 室內有大落地玻璃,🌻陽光可以射入嚟,十分開揚。我哋嗌咗兩個68蚊 歡樂時光套餐 (星期一至五才供應) ,分別有牛肉或豬肉可選, 另包一杯嘢飲, 但有啲凍飲/特飲就要另外加錢, $68餐一定要app登記會員先至可以嗌, 登記過程有啲煩😵💫😵🥴。我哋另外嗌咗一個148蚊嘅肥牛餐 (野生菌菇鍋 湯底非常之好飲💯),都係包一杯基本飲品。如果鍾意食肉類嘅人士,可能覺得哩三個 定量餐嘅肉都比較少,未必夠飽。出面吧檯有肉燥飯,刀削麵,出前一丁等等 可以自己攞,同埋其中一個 菇菌醬 非常惹味😋 ,另外最特別就係小朋友勁喜愛嘅刨冰機,可以自己製作刨冰🍧,再配搭台式風味嘅toppings,如 仙草/ 芋泥 /紅豆/ 煉奶/ 黑糖等等。 總括嚟講,如果三個人都只嗌68蚊餐就超級無敵抵,適合 不愛吃肉 及食量比較細 嘅人。