2021-10-07
佢個menu 真係好簡單,同我想像中好唔同,因為佢其實食的話係得一頁😂😂😂平日的晚上黎到真係好似包場咁,因為7點去到差唔多8點都係得我地一台客,如果想同朋友傾下計都幾唔錯要講一講呢個店員,都佩服佢,因為佢一個人做曬落單,沖野飲同煮食,manage 得好好,勁~拿坡里辣肉腸意粉($90)味道唔算好濃,辣肉腸粉量都幾多。有唔同調味料,黑椒、芝士粉、洋蔥同埋車厘茄,所有野都幾夾。黑松露貝夏媚白醬蟹肉手工千層麵 ($98)份量唔係好多,一個正方形咁,岩胃口細的人,因為如果share 的話,2-3啖就應該食完蟹肉係有鮮味,肉料都幾豐富,佢焗出黎的人手製作意大利皮岩岩好,會係想食完再食。 Greentea latte 雖然佢個樣唔太討好,但一飲就有surprise~抹茶好香,同奶ge 配搭好好~飲完其實即刻飽左。
拿坡里辣肉腸意粉($90)
黑松露貝夏媚白醬蟹肉手工千層麵 ($98)
Greentea latte