2021-07-20 69 瀏覽
呢間餐廳都幾大 地方乾淨闊落亦都好光猛 周圍嘅擺設好似真係帶我地走咗韓國一轉🇰🇷可以一解我地相思之苦😢- 甜辣味炸雞(半份) $78 🐓半份大約有7-8件 甜辣醬份量十足每一件雞都可以痴滿醬汁🤤醬汁味道偏甜唔會太辣😋雞皮好脆唔會太厚 鷄都幾嫰滑夠肉汁😍唔會炸到乾哂食紙皮咁😅整體來講甜甜地辣辣地好開胃 不過衰在係有骨雞😢個人比較鍾意啖啖肉既無骨雞🤩呢方面扣咗分🥺- 漢拿山煙肉泡菜炒飯 $88🍚食呢啲鐵板泡菜炒飯個🥚同🧀先係重點 呢間餐廳做得唔錯😋有大量邪惡芝士配搭鐵板上既半熟蛋 仲有蛋汁🤩飯加埋芝士加埋蛋漿 諗起都流哂口水🤤不過唔知係咪芝士太多😅食哂之後有啲滯 不過勁滿足!☺️- 韓式牛肉炒粉絲$68🐂一上枱嚇親😨唔係因為賣相好差係因為大碟到呆咗😱份量係平常嘅兩倍 強烈建議share食!如果你係大胃王可以黎挑戰下😂味道方面就正正常常 啲粉都夠煙韌👍🏻- 士多啤梨沙冰 跟餐加$18🍧每次見到餐廳有沙冰/奶昔都一定會叫🤣因為誘惑實在太大啦😨加上呢幾日熱返少少😰呢杯沙冰賣相吸引 好大杯 唔會太甜🥰有濃濃嘅士多啤梨味🍓唔係好假個啲士多啤梨味😚酸酸甜甜又開胃又解暑😁

- 甜辣味炸雞(半份) $78 🐓

- 漢拿山煙肉泡菜炒飯 $88🍚