2019-05-19
已經幫襯左呢間蛋糕店好多好多次啦,今次係第一次訂到原個蛋糕。平時去買切件, 1:00開門, 2:00就已經賣晒超誇張。我呢一個六吋嘅朱古力流心蛋糕喺一月已經訂左,咁大個蛋糕先係$170超級抵。蛋糕有好多層,啲cream超級滑,而且朱古力味一啲都唔假,好香又好濃。個流心都好好食,一切開好滑嘅朱古力醬會流出來。各位朋友仔食完都覺得可以媲美lady M,而且價錢仲要平勁多。之前仲食過其他唔同味道嘅切件,雖然冇影相但係都可以講下。檸檬芝士真係值得一試,檸檬味一啲都唔假,唔係嗰啲香精味,而且個cream都係好滑,食落好清新唔會覺得好膩。香蕉朱古力味都幾特別架,中間夾層真係有原粒香蕉,冇朱古力味咁單調,如果鍾意食香蕉味嘅都應該要試一試。聽聞依家切件嘅數量增加左,所以遲咗去買都可能買到切件。
之前仲食過其他唔同味道嘅切件,雖然冇影相但係都可以講下。
聽聞依家切件嘅數量增加左,所以遲咗去買都可能買到切件。