餐廳: 大家樂 (南豐中心)
資訊:

2018-06-25 215 瀏覽
今晚,我同老公忽然好想食西餐,鋸下扒🍴,無意中見到大家樂新推出咗紐西蘭西冷鐵板餐 🐂仲要見到酥皮湯再度歸來,今次係黃金香脆經典嘅酥皮周打魚湯,而且今次仲要係唔使加錢添,$66有紐西蘭西冷、雜菜,仲要有個酥皮湯,真係好抵食呀😍😍😍過咗五分鐘左右,就可以去櫃面攞個鐵板餐呀 !嗰塊西冷扒好厚身,但一啲都唔硬,都好容易切。我哋兩個人都叫左一樣嘅鐵板餐,但其中一塊牛扒比較多根。😂我哋都叫咗黑椒汁,個味好夾。其實仲有另外一個選擇,就係茄汁。😄我嗰份餐有好多娃娃菜,朋友嗰份餐就多啲椰菜、雜豆。呢個酥皮周打魚湯真係好好飲 非常夠熱,好creamy,飲完再三回味!食鐵板餐點少得凍飲呢🍹\(^o^)/ 我哋加$7就有紅豆冰了,正丫整體來說,大家樂這個鐵板餐,真是物超所值, 記得要試下啦!*^O^*🖒🖒🍲

我嗰份餐有好多娃娃菜,朋友嗰份餐就多啲椰菜、雜豆。
呢個酥皮周打魚湯真係好好飲
非常夠熱,好creamy,飲完再三回味!

2018-06-24
5 分鐘 (堂食)
  • 紐西蘭西冷鐵板餐