2021-04-13 29 瀏覽
👧🏻👦🏻一口氣買十碗糖水💕 👦🏻:媽咪 表哥佢地今晚係咪黎玩呀?👧🏻:媽咪 咁我地要買定豆腐花做今晚甜品啦🙏🏻👦🏻:仲可以買埋豆漿飲🤩👧🏻:嗯😍豆漿好有益 👩🏻:你地真安排週到😏原來👦🏻👧🏻見到 #一豆花 有多款口味既豆腐花同豆漿🥣$8 #紅豆沙豆腐花 #冰糖豆腐花 #薑汁豆腐花 #桂花冰糖豆腐花 #黑芝麻豆腐花 #綠豆沙豆腐花 #薏米白果豆腐花 #花奶豆腐花🥛$10 #無糖豆漿 #少糖豆漿 #薏米豆漿 #燕麥豆漿價錢好平民 👍🏻豆花款款好似好味咁 🤪 有選擇困難症既我哋一於每款口味都order👦🏻 見到EE整紅豆沙豆腐花嗰陣 見到啲紅豆起哂沙就話要order一碗 #陳皮白蓮子紅豆沙 $13👧🏻 梗係唔執輸 話要order多一碗 #香滑芝麻糊 $9仲買咗細腐乳$23 比爸爸👨🏻今晚齊齊 Happy Share 💕👩🏻 支持 薑汁豆腐花- 夠薑 豆腐花夠滑 加埋黃糖 好食!👧🏻 揀咗 黑芝麻豆腐花- 👧🏻話黑芝麻味好香濃👦🏻 話 綠豆沙豆腐花 最好味- 👦🏻話夾埋綠豆沙食好清爽👨🏻 最愛 紅豆沙豆腐花、紅豆沙- 👨🏻話紅豆起哂沙 仲有粒粒紅豆食下 配埋豆腐花 唔駛加糖都好好味 👍🏻👨🏼
👧🏻👦🏻一口氣買十碗糖水💕
👦🏻:媽咪 表哥佢地今晚係咪黎玩呀?
👧🏻:媽咪 咁我地要買定豆腐花做今晚甜品啦🙏🏻

👧🏻 梗係唔執輸 話要order多一碗 #香滑芝麻糊 $9
仲買咗細腐乳$23 比爸爸👨🏻
今晚齊齊 Happy Share 💕

👩🏻 支持 薑汁豆腐花
- 夠薑 豆腐花夠滑 加埋黃糖 好食!
👧🏻 揀咗 黑芝麻豆腐花
- 👧🏻話黑芝麻味好香濃
👦🏻 話 綠豆沙豆腐花 最好味
- 👦🏻話夾埋綠豆沙食好清爽
👨🏻 最愛 紅豆沙豆腐花、紅豆沙
- 👨🏻話紅豆起哂沙 仲有粒粒紅豆食下
配埋豆腐花 唔駛加糖都好好味 👍🏻
👨🏼‍🦳👵🏼話 薏米白果豆腐花 夠特別
- 有好多薏米、白果 味道清甜

豆漿都好香濃豆味 甜度少
薏米豆漿有驚喜 👍🏻