2016-05-04 488 瀏覽
新之食愈開愈多,因為價錢實在吸引,佢既番茄蛋煮得好好味就係我成日幫襯既原因之一佢既餐牌都幾多選擇,大部分加8蚊可以包野飲。環境都算乾淨整齊,雖然無金碧輝煌既感覺,但反而有種屋企簡單既舒服感茄蛋牛肉手攪麵 hk27, 配凍奶茶 hk8用個大碗載住,大概3分鐘左右就上枱。紅卜卜咁好吸引,有好幾舊番茄,鍾意食既人一定喜歡,牛肉塊得幾舊唔太多,仲有好多既洋蔥。麵既份量就有啲失望,真係好少,完全唔夠飽...賣相就真係唔錯,味道方面都幾好,酸酸地不過就幾重味精,但因為番茄數目唔少,食兩啖麵就食到番茄,味道真係唔錯。不過可能番茄太開胃,麵好快就食完,完全唔夠喉。而且所謂手攪麵無咩特別,唔煙韌,唔彈牙,粗幼條條一樣,睇唔出手攪麵有咩特別之處凍奶茶就唔係太好,無茶味,太甜,而且奶味幾重。飲兩啖已經要停手唔再飲總括,價錢取勝,但以往平靚正既感覺已經唔覺好正。番茄仍然做得出色,份量可能價錢問題少左。但奶茶類希望只係個別師傅手勢影響啦。都會再食

茄蛋牛肉手攪麵 hk27, 配凍奶茶 hk8
茄蛋牛肉手攪麵