2009-12-03
搞到兩點幾至揾地方食午餐 , 記起呢到有下午茶 , 而且唔洗加一 , 就貢左入去喇叫左個自選越泰式湯粉 , 單拼只需$18 , 仲包熱欽 , 凍飲都只係加$2揀餸方面有好多選擇架 , 有香茅豬肉,牛肉 , 生/熟牛肉 , 春卷 , 豬扒 , 雞翼 , 扎肉 , 泰式雞扒 , 餃子 , 墨魚丸等等.........粉方面可配河粉 , 湯檬 , 湯金邊粉 , 湯粉絲 或 凍檬除左湯粉麵 , 佢哋下午茶仲有炒粉麵飯同其他小食 , 勁多選擇呢!我點左泰式雞扒凍檬 , 碗嘢份量唔似下午茶 , 其他配菜如青瓜 , 紅&白蘿蔔絲亦不少.雞扒煎得幾香 , 雞皮仲有d脆脆哋 , 加埋d魚露好好味啊!叫埋凍檸茶 , 廿蚊埋單抵到爛! 好滿足

叫埋凍檸茶 , 廿蚊埋單抵到爛! 好滿足
泰式雞扒凍檬
2009-12-02