2023-11-18
出開葵芳 指定動作係去燒肉一番食燒肉😆好食得嚟價錢又親民 仲要坐得舒服 呢度有唔同嘅燒肉套餐 有埋前菜/湯/飯 一個人嚟食都無問題㗎🥩ꕥ 一番燒肉拼盤套餐每個套餐嘅肉都可以揀150g或300g 呢款就係150g🥩三款肉分別有牛胸腹/豚五花同雞腿肉 一個價錢就可以食齊豬/牛/雞🐓牛胸腹油脂平均 食落多汁帶油香 豚五花就脂肪較多 我鍾意燒到帶點焦脆 特別香🐖雞腿肉夠嫩滑 而且份量都好多ꕥ 牛胸腹&牛板腱&牛舌三食套餐牛胸腹同燒肉拼盤嘅係同一款 不過呢set要300g 所以大片啲🐮牛板腱嘅牛味好突出 相對牛舌就味道無咁濃郁 但兩者口感都軟嫩嘅頭先提及套餐包埋白飯 好建議大家+$8轉紫菜飯 有紫菜有芝麻 好香㗎🍚而家叫set都有大贈送優惠 送嘅有50g牛五花/豚五花/雞腿肉 亦可以揀雪糕或汽水🥤另外而家仲多咗坊間勁hit嘅手打檸檬茶
ꕥ 一番燒肉拼盤套餐
ꕥ 牛胸腹&牛板腱&牛舌三食套餐