2016-11-12
每逢星期五一定要黎個HAPPY FRIDAY 慶祝一下, 同友人一行四人不約而同諗起相聚既地方-泰榮華星期五晚客人不算太多, 一坐低先點飲品青檸梳打 $25朝日啤酒 $20蒜香辣椒牛油雞翼 $68一客8隻, 面層有一堆蒜香牛油粒, 不得了, 一定要夾埋雞翼食, 好香口惹味, 我地4人一共叫左2碟, 大力推薦! 溫馨提示:記住要待涼先好食泰式生菜包 $78豬肉碎辣辣地, 當中有檸檬菜/辣椒等泰國香料, 夾埋新鮮生菜食, 真係食唔停口鐵板辣炒咸豬肉 $78豬肉會有少少肥, 青椒/辣椒/洋蔥一切炒, 香辣惹味, 一整片放入口都唔覺得太肥, 煮得好出色泰式金邊粉 $50好大碟, 夠獲氣, 味道可以同大型泰式餐廳比美, 酸酸地好開胃 印尼蝦醬炒飯 $50蝦醬味好出, 咸香味, 真係有海鮮一齊炒, 絕不媽虎, 飯都炒得好乾身同三五知己飲杯酒,食餐飯. 呢到絕對適合. 最重要係飲飽食醉, 唔睇價錢落單, 埋單都係$597 無加一. 抵!
星期五晚客人不算太多, 一坐低先點飲品 青檸梳打 $25 朝日啤酒 $20 蒜香辣椒牛油雞翼 $68
一客8隻, 面層有一堆蒜香牛油粒, 不得了, 一定要夾埋雞翼食, 好香口惹味, 我地4人一共叫左2碟, 大力推薦! 溫馨提示:記住要待涼先好食 泰式生菜包 $78
豬肉碎辣辣地, 當中有檸檬菜/辣椒等泰國香料, 夾埋新鮮生菜食, 真係食唔停口 鐵板辣炒咸豬肉 $78
豬肉會有少少肥, 青椒/辣椒/洋蔥一切炒, 香辣惹味, 一整片放入口都唔覺得太肥, 煮得好出色 泰式金邊粉 $50
同三五知己飲杯酒,食餐飯. 呢到絕對適合.