餐廳: 大家樂 (建隆樓)
資訊:

2021-01-01 216 瀏覽
除夕夜咁凍,見大家樂盆菜咁平就訂返屋企試下。呢個係5-6位用的福袋燒味盆菜,優惠價$488,用DBS card只需$458,超平!食之前要熱一熱,配料有黃金福袋(6個) - 🥲食完都唔知係咩,唔好食茄汁中蝦(6隻) - 👍🏽鮮甜日本蠔豉 - 🥲冇食個咁細嘅蠓豉玫瑰豉油雞 - 🙂幾好燒鴨 - 🙂幾好花菇 - 🙂幾好南乳炆蓮藕 - 🥲家人話唔好食,我唔試啦南乳炆腩仔 - 🙂雖然好肥,但好食沙爹豬皮 - ok沙爹魷魚 - ok蠔菇 - ok鴨掌 - ok炸魚蛋 - ok栗子 - ok枝竹 - 🙂幾好芋頭 - 👍🏽夠曬「林」,很好蘿蔔 - 🙂好入味,切細d唔好大大舊較好西蘭花 - 得6舊好少個汁唔錯,唔會話太濃味,呢個價錢唔會好高要求,比想像中好丫新年快樂🎉🎈
除夕夜咁凍,見大家樂盆菜咁平就訂返屋企試下。

食之前要熱一熱,配料有
黃金福袋(6個) - 🥲食完都唔知係咩,唔好食
茄汁中蝦(6隻) - 👍🏽鮮甜
日本蠔豉 - 🥲冇食個咁細嘅蠓豉
玫瑰豉油雞 - 🙂幾好
燒鴨 - 🙂幾好
花菇 - 🙂幾好
南乳炆蓮藕 - 🥲家人話唔好食,我唔試啦
南乳炆腩仔 - 🙂雖然好肥,但好食
沙爹豬皮 - ok
沙爹魷魚 - ok
蠔菇 - ok
鴨掌 - ok
炸魚蛋 - ok
栗子 - ok
枝竹 - 🙂幾好
芋頭 - 👍🏽夠曬「林」,很好
蘿蔔 - 🙂好入味,切細d唔好大大舊較好
西蘭花 - 得6舊好少

個汁唔錯,唔會話太濃味,呢個價錢唔會好高要求,比想像中好丫

新年快樂🎉🎈

2020-12-31