2017-09-10
係open rice 呢度睇左好耐呢間倫哥!終於約到朋友仔一齊去食!點知打電話去訂枱,個小姐話得翻尖沙咀店有位訂完枱後發現呢間既食評。。有點兒😂😂😂搞到我比朋友炸型!去到個場,第一下感覺,吾算太大,好熱鬧,傳聞中冇既冷氣都有😂😂😂小插曲:我地14個人,佢比左廳既圓枱我地,我地見有房,於是問下個女職員可吾可以轉房,點知,佢話可以,不過吾建議我地轉😑😐佢話房最多坐12個到☹☹果然加埋肥仔真係迫到傻,最後乖乖地坐翻廳,值得一讚係個女職員願意比我地試,等我班豬友死心😂😂 禮貌亦好好入正題:坐下後,個女職員就問我地雞煲要咩辣,我地有2個雞煲,我地選擇左一個Bb同一個中辣,等等下雞煲,個女職員放底左個刺身盤,扣鮑魚,蒸象拔蚌bb,好正😍😍😍到雞煲黎,仲正😄😄😄😄雞肉吾會hi拾拾,最重要係,多肉😍😍😍refill 左2轉,真係超正!跟住轉左打邊爐,個女職員又黎,佢叫我地試下龍蝦鍋(要加幾十蚊),我朋友心心眼加左,我地仲諗住龍蝦可能係得半隻,點知黎到又係一隻完整😋😋個衰野開心到傻左😂打邊爐料都好多,遺憾係牛肉無得添😢個人最推介:芝士牛丸,潮州魚蛋(因為我不太食海鮮,所以吾會太推介到海鮮)最後個個抱住個
入正題:
打邊爐料都好多,遺憾係牛肉無得添😢
最後個個抱住個肚仔走
對倫哥整體既感受係:
員工有禮貌,願意幫助客人,但明顯既人手不足問題嚴重!當日幫我地既女職員已經好好服務,但睇到佢咁忙,都吾忍心叫佢了🙈🙈
食物質數都好好,係希望牛肉可以比多少少(最好包埋任食)😂😂
最後:倫哥女職員,謝謝妳咁好既服務,我地下次一定買熊仔餅乾比你架😗😗