2017-06-01 46 瀏覽
恨左好耐想食甜品,突登搵左呢間係The one既鋪,未開張前已經有留意,睇宣傳照覺得未算吸引,但睇多左食評同歲月既證明,佢地真係有料到。環境幾舒服,眼見店員都好nice,等待餐點既過程偏長少少,不過明既,炸churros好考巧夫嫁,仲要灑玉桂糖包滿條churros。今次係度用餐,成個過程都好舒服,覺得幸福,莉豬見其他叫甜品既食客都未開始食,見到個甜品就心心眼,月亮嘴,say哂thank you。特別係莉豬想提番,如果大家係趕住睇戲就預長d時間先去食啦,始終制作真係需時,店家制作認真,人手有限,客人有責任自己預算好時間,唔夠時間就去過第二間食,唔係一味去催促人加快出餐,服務業既工作者都好值得被尊重嫁。

Churros配焦糖雪糕
原味churros