2024-03-24
平時黎開東薈城都成日miss左原來basement都有野食🤩今日星期五夜晚黎到都爆場,不過好彩店舖夠大,都唔洗等好耐位就入得👍🏼入面既燈光暗暗地,同時都有唔同裝飾🎍成件事都幾好feel。食物選擇方面都幾多,由前菜壽司串燒主食到甜品都一應俱全🍱所以我基本上係每樣都嗌左啲😍同朋友黎都唔怕會唔岩食啦。🐒海鮮沙律💰$98🐒甜蝦刺身(5隻)💰$68首先前菜冷盤方面我地就試左佢地既刺身沙律🥗我第一次食刺身既沙律,又估唔到好Match,呢個價錢既刺身份量都好多,而且仲有幾款添。🐒炙燒枝豆💰$38🐒厚燒玉子(4件)💰$38🐒粟米燒(4件)💰$18🐒FireBird雞肉串燒盛合💰$138👉🏻長蔥雞腿串,雞腿串,雞頸串,自家製免治雞肉捧(配蛋汁)之後就緊係要試佢地既signature串燒啦🍗嗌呢款FireBird雞肉串燒盛合就可以試哂幾款雞串,而另外都有唔少素食選擇,岩哂我朋友👫。🐒牛油果加州卷(6件)💰$88🐒日本產雞肉稻庭鳥冬💰$98主食我好中意個牛油果加州卷🥑因為見到色彩繽紛好開胃🤤而且都好足料,件件都好滿足。🐒草莓大福💰$38🐒Mango-bar de Mocktail💰$78最後甜品同飲品質素都
🐒海鮮沙律💰$98
🐒甜蝦刺身(5隻)💰$68
🐒炙燒枝豆💰$38
🐒厚燒玉子(4件)💰$38
🐒粟米燒(4件)💰$18
🐒FireBird雞肉串燒盛合💰$138
👉🏻長蔥雞腿串,雞腿串,雞頸串,自家製免治雞肉捧(配蛋汁)
🐒牛油果加州卷(6件)💰$88
🐒日本產雞肉稻庭鳥冬💰$98
🐒草莓大福💰$38
🐒Mango-bar de Mocktail💰$78
最後甜品同飲品質素都好好😌好sweet既位係佢個草莓大福係有birthday version🎂岩哂同朋友慶祝生日