2022-08-01
平時食開嗰啲日式料理,質量一般般…..呢間真係幾令我哋surprise!今日同fd放飯,諗住想食啲日式料理,無意之間見到呢間店仔。入面其實唔算大,但係麻雀雖小五臟俱全👍入面環境乾淨,加埋啲柔和音樂,將我哋返工疲累嘅感覺都舒散晒!野食種類都幾齊全,有Don,sushi,grilled等等…由於我哋趕時間,叫咗份鵝肝多士,天婦羅,同埋日本A4和牛烏冬。淨係可以講好好食,而且老闆見我哋我第一次嚟,仲熱情地咁樣招呼我哋😊請我哋食咗碟燒牛舌,同樣都係十分之美味。唔知係咪呢間店嘅習慣,熱情嘅老細都會對每一張枱講it’s time for welcome drinks!逐一請每台客飲酒,再玩埋啲小遊戲,搞旺個氣氛🤭差啲搞到我哋唔想走😂聽老細講夜晚會再旺啲,有好多客人都係因為鍾意呢個氣氛先過嚟幫襯,叫我哋下次帶多啲朋友過去一齊玩!到時預先留返間房俾我哋唔使我哋排隊🤭講真香港依家好少有呢啲咁熱情好客嘅老細,好多都係嗱嗱臨食完就走唔會有太多嘅交流,而呢間店仔嘅老細就鍾意同客人交流希望有多啲互動,反而成為左呢間店嘅其中之一個特色!真係會令客人會有想再次光臨嘅衝動(包括我哋在內😂😂😂)真心推介各位去幫襯呢間小
真心推介各位去幫襯呢間小店,去咗就一定唔會令你後悔!