(非會員)
2011-02-06 589 瀏覽
呢間係第4間試既印度餐廳, 係tst 來講,呢間算係最平啦!一入到去,好多人用一種眼光望住我, ---我就係外國人 ,, 相約既都唔係中國人the environment isn't too nice but clean, don't go there for romance date開胃菜 : carrot + 青瓜, 同自己係屋企食冇分別, 但係加左佢d 醬, 好食勁多 印度咖哩角---$14/2pcs <<< 99分 - 外脆內香到爆, 一定要試!! 雜菜炒飯------$30幾 ? << too spicy 但幾香,幾有口感 70分 芝士波菜------$38 都係mama 50分 - 因為唔夠尖沙咀 麗東大廈果間好食..同埋好多油 乳酸飲品 << 個人認為mama 50分 -係深水步果間印度野, 可以用更平既價錢買, 味道差不多記得自己重有食一樣野, 但係唔記得左係乜 最後悔係竟然唔

一入到去,好多人用一種眼光望住我, ---我就係外國人
,, 相約既都唔係中國人

記得自己重有食一樣野, 但係唔記得左係乜
最後悔係竟然唔記得食 naan

每次食印度野都係一種味覺既享受,平時食既野冇咁濃,鍾意多d種類有唔同既味道
但食印度野就可以一次過食到幾百種唔同既味...
因為本人是素食者,更喜愛search不同種類既食物

起初見到呢度張相,個老闆有一大舊so, 其實有d擔心佢整野食會跌d野落去..心諗唔係佢煮掛? @@
我諗下次盡量都唔好叫d 漿狀既野.....
2011-02-05
  • 咖哩角