2022-10-10 224 瀏覽
必食指數:❤️❤️❤️❤️❤️慢煮工業(太子)📍地址:太子白楊街15-19號萬安大樓地下及1樓🧡尊享烤肉套餐- A💛煙三文魚配鮮果醋醬沙律作為最快上臺嘅前菜相信喱個都係經典嘅搭配,帶有酸甜味的醬汁完全將煙三文魚嘅鮮鹹味中和返,連同蔬菜嘅爽脆感,食落有種清新嘅感覺~💛芝士通心粉芝士俾得好足!鍾意奶味芝士味重嘅朋友仔一定唔好錯過!而且上面仲點綴左一大羹嘅黑松露,师傅真係毫不手軟🤣😋💛慢煮安格斯西冷牛扒+美式蜜糖芥末豬仔骨重頭戲之中嘅重頭戲,不得不說係個豬肋骨醃🉐️好入味,食起黎都好方便,好易脫骨,個牛扒一開始冇問我地要幾成熟都有d疑惑🤔但原來人地係用慢煮工藝,盡量唔好將牛味流失,真係開曬眼界😬另外仲點左一杯荔枝接木骨花特飲,飲落都清甜可口,好好咁樣沖淡大啖大啖食肉個小小膩感~值得一提嘅餐廳裝潢好有特色,有霓虹燈和架子鼓等創意擺設,同朋友或者情侶黎打卡影相都唔會失望!
必食指數:❤️❤️❤️❤️❤️

慢煮工業(太子)
📍地址:
太子白楊街15-19號萬安大樓地下及1樓