2024-11-09 16 瀏覽
叫咗個朱古力香蕉雞蛋仔,本身因為人多,所以都預咗要排隊。但店員為咗清queue,一有新嘅原味雞蛋仔order 都會優先去整(可能原味無其他料會快熟啲?可能整之前唔駛再加工),結果我個order 由14:15 到14:35 都「未整好」,而排我後面嘅客都已經攞咗佢哋嘅order。店員同我解釋我叫嗰隻味要「整耐啲」,但我見到佢哋等到清晒queue 之後,先處理我嘅order(到處理我張order 嗰陣,有3至4個爐係無用緊),所以我同店員反映。男收銀店員嘅態度係專業同有禮貌,佢仲因為咁請我飲嘢 (但我無要到)。食物係好食嘅,而且會繼續幫襯。希望店舖方面可以檢討一下佢哋出餐流程,老實講,嚟得嘅人都唔介意排隊,因為始終佢係一間排隊店,順住出餐大家都唔會覺得唔公平。不過,如果係因為想清queue 或者想做多轉生意,而犧牲咗部份其他客人嘅時間,我就覺得好唔可取,希望會見到店方會有改善。
叫咗個朱古力香蕉雞蛋仔,本身因為人多,所以都預咗要排隊。

外賣自取