2022-10-05 529 瀏覽
之前幫襯過,初初開張時,都覺得刺身算新鮮,但之後都有試過啲刺身唔新鮮嘅情況。不過諗住今日俾多次機會佢,再幫襯多一次。點知,今次就令我下定決心唔再幫襯。我光顧時,當時店裡面得一個女店員,幫我落order 時,見佢左手帶住手套,右手無帶,收錢時,我俾現金,個女店員,用佢帶住手套嘅左手,接我嗰一百蚊,之後再用左手,找返錢俾我。找完錢,佢無換手套,隻帶住同一隻手套嘅左手,就咁就攞起啲刺身嚟切。老實講,如果呢間唔係刺身壽司店,啲食物係要煮熟嘅,我可能無咁反感,但發生响刺身壽司店,我就真係不能接受,返到屋企,我都淨係飲咗個麵豉湯同食咗個沙律,兩啖飯我都無胃口再食。同埋,唔只一次,麵豉湯,係唔熱嘅。呢間鋪頭如果唔改善,相信好快都會做唔住。我自己就真係唔會再幫襯

2022-10-05
15 分鐘 (外賣自取)
  • 沒有