2024-04-12 34 瀏覽
銅鑼灣Cafe有好多 但唔飲咖啡嘅我選擇其實都係好少🥹好感動 嚟呢度竟然有一杯我飲到嘅咖啡☕️店主好有心 沖咖啡之前查問每位客人嘅喜好知我好驚苦澀味 即時調製咗一杯濃厚而且後帶榛子香嘅即啡🤍 嘢食都好出色 食評喺下面✨-蟹肉牛油果多士 🦀🥑蟹肉的鮮美和牛油果的奶油質地相得益彰,酥脆的多士為這道菜增添了口感層次 作為前菜相當開胃🍞澳洲牛肩肉配無花果多士 🥩🍞澳洲牛肩肉經過嫩化處理後,搭配蓬鬆的無花果牛肉的鮮嫩與無花果的甜味相互融合,口感豐富✨每一口都能品嚐到牛肉的肉汁和無花果的香甜💕蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒 🐖🔥煙燻賦予豬肉豐富的風味🔥豬肉的肉質鮮嫩多汁,配上蘋果中和豬肉的油膩🐷口感豐富香煎帶子櫻花蝦意大利飯 🍚🍤帶子和櫻花蝦香煎至金黃,搭配香氣四溢的意大利飯。帶子的鮮甜與櫻花蝦的鮮美相輔相成,意大利飯的口感綿密。每一口都能品味到海鮮的鮮味和意大利飯的香氣💖
銅鑼灣Cafe有好多
但唔飲咖啡嘅我選擇其實都係好少🥹