餐廳: 南海一號
資訊:

2021-04-17 1472 瀏覽
今日我媽咪生日黎左南海一號食飯啲員工服務好好,嘢食又好味,環境仲要好靚望到個大海景!推介推介我一去到帶位嗰位同事即刻好Nice咁帶我哋去到個位又幫我放好個蛋糕咁我地就係叫左個春日好滋味套餐嘅~我覺得我哋叫呢個套餐真係無叫錯~十分滋味一黎係陳醋雲耳同金蒜拍青瓜,酸酸地又好清涼,好開胃!跟著個燒腩仔個皮好脆又唔會好肥,所以我同我屋企人都好鍾意個冰鎮鮑魚又淋個汁又調校得好好味,正!個南海砂鍋翅10分鮮味!食到停唔到口🤤仲有個魚,真係又滑又鮮甜,我覺得唔洗落豉油都好夠味!我覺得呢個套餐真係好夠食!我地成家都食到好飽咁返屋企🤣真係好多謝啲員工咁好服務,令我媽咪可以係生日有咁開心既生日飯同回憶!
今日我媽咪生日黎左南海一號食飯

一黎係陳醋雲耳同金蒜拍青瓜,酸酸地又好清涼,好開胃!
陳醋雲耳
金蒜拍青瓜

跟著個燒腩仔個皮好脆又唔會好肥,所以我同我屋企人都好鍾意
個冰鎮鮑魚又淋個汁又調校得好好味,正!

脆皮燒腩仔
冰鎮鮑魚

個南海砂鍋翅10分鮮味!食到停唔到口🤤
南海砂鍋翅

仲有個魚,真係又滑又鮮甜,我覺得唔洗落豉油都好夠味!
我覺得呢個套餐真係好夠食!我地成家都食到好飽咁返屋企🤣

蔥油淋海鹽蒸虎杉斑