2024-04-03 24 瀏覽
為了補祝朋友既生日✅大家都係百忙之中抽咗個時間一齊,最開心就係可以一邊食一邊傾計,時間就好似過得好慢咁,今次食到好多好野,而呢度既食物都好新鮮,質量好好,入去時有店員帶我地入去✅呢度既人手都好足夠,而佢地又有禮貌又細心,經查詢之下都有介紹一些餐點✳️💮最後享用梅的二人套餐,價錢合理,再貴啲都會食,因為實在太多,好抵食同埋最重要係好似係日本咁,咁新鮮咁好食,完全有係日本既感覺阿💮▶️▶️哇哇哇,第一個和牛他他沙津就已經咁好食,好香既和牛加沙律,抵食抵食,再食埋前菜三點,好滿足🎶▶️▶️和牛壽司好新鮮,和牛好大好厚身,壽喜燒絕對唔錯🎶 ▶️▶️呢個就係今餐既主角,鳥取A5大山黑毛和牛盛盒,一大盤仲要放得整齊好靚,肩胛里脊好有口感,上後腰脊肉好有牛香,西冷好嫩滑,丸芯好好食,肋間肉食起來有咬口,內腿肉就好有彈性🎶▶️▶️野菜拼盤食得好,營養都好好🎶▶️▶️和牛味噌煮真係有滿滿既味噌味道,好有日本感覺🎶和牛油渣飯日式得來又帶點中式既感覺,第一次食到好有驚喜🎶清湯非常好好飲🎶甜品係我地既心頭好,作為甜品愛好者既我地,係一定會推薦🎶

▶️▶️和牛壽司好新鮮,和牛好大好厚身,壽喜燒絕對唔錯🎶

▶️▶️野菜拼盤食得好,營養都好好🎶
▶️▶️和牛味噌煮真係有滿滿既味噌味道,好有日本感覺🎶
和牛油渣飯日式得來又帶點中式既感覺,第一次食到好有驚喜🎶
清湯非常好好飲🎶
甜品係我地既心頭好,作為甜品愛好者既我地,係一定會推薦🎶