2019-07-11
是日九龍遊行,細妹拖住疲勞身驅黎搵我同老公食個飯,大家都想飲杯酒,係openrice見到食評有生蠔白酒set,就被吸引住,決定一試。環境:我地walk in,入到去要坐門口位,因為其他客人book左枱,門口位就坐得冇咁舒服啦,對正風口位,吹到頭痛。服務:首先menu比唔齊,我係開住open rice食評黎問佢呢個果個餐牌有冇,準備不足。經理好似咩都唔知,咩都要問番廚房。其實當晚唔多客,最多得3,4枱。見到經理企係當眼位置禁電話,我嗌佢都睇唔到,要廚房同事叮佢,呢到扣左啲分。食物:我地點左個2人生蠔白酒set,鹹蛋薯條,牛排既dinner set,龍蝦濃湯意大利飯。整體都不錯。okay熱辣辣,少少鹹蛋香唔會over,配埋茄汁幾好食。生蠔白酒set,生蠔新鮮,帶少少海水味,白酒係原枝上,唔係比得果一杯,都okay嫁。不過個人白酒就麻麻地啦,唔係咁鐘意果陣酸味。set dinner入面既前菜,係迷你份量,仲以為一個set入面點都會有碗餐湯,點知湯都係迷你份量,咁計既話性價比有啲低…但味道可以的。肉眼扒,我地叫左5成熟,煎得好好肉好爽龍蝦濃湯意大利飯呢個係我地一致認同好好味,唔會好咸好濃,值得
okay熱辣辣,少少鹹蛋香唔會over,配埋茄汁幾好食。
肉眼扒,我地叫左5成熟,煎得好好肉好爽
龍蝦濃湯意大利飯呢個係我地一致認同好好味,唔會好咸好濃,值得一試。
3個人埋單係大約$1050。