2023-03-13 73 瀏覽
#fatxsaiyingpun ‼️ 很有心的小店‼️•① [ Cakes : 苿莉花青提捲蛋// Matcha Basque Cheesecake // Strawberry Basque Cheesecake ] |呢間小店每天供應的甜點也不同,會讓人想不停去的感覺💓◜𖥦◝ )如果想訂製蛋糕也可以去 @wandering_store 看一看最推薦茶味甜品^^(個人覺得士多啤梨味有點遜色)真心佩服佢開業差唔多半年,但係每一次去都係大排長龍(⚲□⚲)同埋呢度有個弊病就係最低消費一杯嘢飲好彩呢度嘅飲品高質。|𓋪9/10·② [ Drinks : 黑糖牛乳//熱情果紅茶]|推薦 「黑糖牛乳」,飲落去好舒服!由開業直到而家,每次去到冇木瓜牛乳😂😂sls|𓋪8/10•Sleep Well Eat More (Western District)G/F, 368 Queen’s Road West, Western District#hongkongfoodies #香港 #香港食物 #香港美食 #food #hongkong #foodie #hk #hongkongfood #hongkongfo
#fatxsaiyingpun
‼️ 很有心的小店‼️

最推薦茶味甜品^^(個人覺得士多啤梨味有點遜色)
同埋呢度有個弊病就係最低消費一杯嘢飲
好彩呢度嘅飲品高質。|
𓋪9/10
② [ Drinks : 黑糖牛乳//熱情果紅茶]

|推薦 「黑糖牛乳」,飲落去好舒服!
由開業直到而家,每次去到冇木瓜牛乳😂😂sls|
𓋪8/10

#hongkongfoodies #香港 #香港食物 #香港美食 #food #hongkong #foodie #hk #hongkongfood #hongkongfoodblogger #saiyingpun #saiyingpunfood #西營盤 #西營盤美食