黎到馬灣 天氣咁熱 當然想搵間Cafe坐低chill下 上網見到有人介紹呢間 個景好似幾靚 見到入面有位就決定入去因為未食lunch所以嗌咗好多嘢食 明太子帶子意粉 質素正常 份量同一般Cafe一樣都係比較少因為想食啲肉所以叫咗份雞鎚 雖然睇落好似揸得好犀利 但食落又唔覺得特別熱氣或者硬 另外嗰張好驚喜 同雞鎚好夾 值得一試之後仲嗌咗一份煙三文魚酸種包 個人就覺得麻麻 個包比較硬 用刀麵好難切 整體份量好少 性價比好低之後嗌咗一杯焙茶Lattle同埋焙茶紅豆冰Latte唔會太濃或者太淡 但有個問題就係擺得耐左啲焙茶粉沉澱得好犀利 但佢又冇提供一隻匙羹或者攪拌棒 二杯茶紅豆冰真係有紅豆冰你上面村麻糬都好軟淋 幾特別

之後嗌咗一杯焙茶Lattle同埋焙茶紅豆冰