2018-10-17
本身抱有好大期望嘅餐廳,點知真心唔係如理想咁好食其實哩度嘅環境好靚,不過黎哩度坐都要食嘢,飲嘢咖,真心啲食物唔值哩個價錢哩個係聲稱喺餐廳top嘅小食,未點則邊啲芝士醬已經好咸好酸了,加埋黎食係實在太濃味加上本身都唔係嗌哩個小食,叫waiter 過黎話想要換翻本身嗌嘅sweet potato fries 嘅時候,仲要話明明聽到我講雞翼唔肯換都不在話下,點解要話係我嗌嘅呢?本身我就係一個從來唔食雞翼嘅人主食叫左個蟹肉意粉share, 個汁好無味,撈埋啲蟹肉都無乜味,真係覺得好唔值$170,仲要份量又唔多。食嘢嗌嘢飲都正常吧,哩度嘢飲定價唔低。哩杯嘢飲淨係飲到淡淡嘅soda味,佢list出黎嘅果味係一啲味都無哩杯成$100嘅嘢飲都係不相伯仲,無酒味一啲都唔似cocktail哩杯比起另外2杯黎講,有少許甜味,都算好小小了,不過真係無乜特別坐耐左叫埋shisha, 吸左一陣得小小味,之後就無了,下次真係無乜理由再喺度食
食嘢嗌嘢飲都正常吧,哩度嘢飲定價唔低。