2021-10-27
放假黎元朗hea ,見到依間Cafe主打All Day Breakfast,就膽粗粗去試下,點知有個唔好既用餐體驗🤦🏻♀️。落單既時候,A店員話要等B店員收完錢先落單,等左一陣都冇人理我地,原來A店員冇同B店員講我地要落單😑。到用餐,男朋友一放低叉店員就即刻問係咪唔要,到我放低亦都係同樣情況,如果有客排隊等緊,係可以理解,但果段時間係冇,俾我一種趕客走既感覺。假日關係飲品另計收正價,總要收服務費。整體而言食物質素麻麻地,價錢貴,性價比低。♥️和牛朝日 $168份量都幾多,煙燻三文魚冇咩特別,和牛漢堡好乾身,味道一般,南瓜薯餅炸得香脆,甜甜地,吉烈蝦屬於急凍貨,最欣賞原隻大啡菇,外表微乾,裏面爆汁。♥️波士頓龍蝦意大利麵 $138龍蝦🦞幾大隻,同張相差唔多樣,但肉質霉霉地,冇咩龍蝦味,意粉正正常常。♥️沖繩黑糖鮮奶咖啡(冷) $44♥️玫瑰朱古力 (冷) $38飲第一啖超級甜,以為自己未攪勻,再攪下都係咁,甜到渴喉。
假日關係飲品另計收正價,總要收服務費。
整體而言食物質素麻麻地,價錢貴,性價比低。
♥️和牛朝日 $168
♥️波士頓龍蝦意大利麵 $138
♥️沖繩黑糖鮮奶咖啡(冷) $44
♥️玫瑰朱古力 (冷) $38
飲第一啖超級甜,以為自己未攪勻,再攪下都係咁,甜到渴喉。