2024-11-14 112 瀏覽
真係好失望!呢间餐厅嘅食品质素越来越差,完全同开业嗰阵唔同。昨日我一个人去食,唔使几耐就开始肚痛,仲成晚都冇办法好好訓,唔舒服到三四个钟先訓到一阵。今日朝早肚唔舒服,成日想呕,根本食唔落嘢。最后我返医院检查,医生话我得咗急性肠胃炎,明显同昨晚食嗰啲嘢有关系!最愤怒嘅系,朋友知道我食完之后唔舒服,佢都话最近呢间店食物唔干净,仲有啲唔新鲜,味道好唔正。真係唔明白,咁样嘅食物会令到顾客生病,真係好恶心。我完全唔明点解佢哋仲可以继续做生意,真係应该早啲倒闭。食嘢唔係淨係食味道,仲要讲卫生同健康,结果啲食物令我生病,真係好唔值!强烈建议大家唔好再去呢间餐厅,唔好畀啲唔干净嘅食物影响自己嘅健康,避免同我一样遭殃!
2024-11-13