2007-06-04 3 瀏覽
星期日,又是一行3人吃晚餐,食左1個星期日本菜,今晚突然想食pizza,o同bf係金鐘amc睇完戲後join埋A先生就去左呢間pizza express! 對上一次食係o係seibu taste既pizza express不過已經冇左lu~Pizza Express水準都好穩定,樣樣野都得得地! 今次order既有:雞肉凱撒沙律--- 好味道,嫌菜少左d(我唔係好食菜都覺得要多d菜….),d cod fish都好好味!蘑茹包--- 非常juicy的mushroom…下次都要叫!Parma pizza --- 我心愛的parma ham不會有唔好食的一天,不過很奇怪今次覺得個pizza底好味過d parma ham喎…. 感覺上pepperoni的parma ham pizza d ham好食d... Smoke salmon長通粉--- 煮得岩岩好,雖然魚既份量好孤寒! + 3 ice tea (unlimited refill)侍應面口普通屬可接受程度,但餐廳樓底較矮,要談心就難d因為都幾嘈下! 下次試下近d既ashley road分店先!