2023-03-03
Family Night! 🫶🫶呢間餐廳係天水圍新開架!早前去濕地公園影相發現~主打德國菜!德國鹹豬手配酸菜及薯仔沙律 $238去德國餐廳食 一定係叫德國豬手或者德國腸啦!原隻豬手去骨了 啖啖肉!炸豬皮脆脆的!醬汁係芥末醬~自己覺得原味比較好食特色雞翼 $88總共有六隻 三隻雞翼同三隻雞髀!裏面有大量嘅七味粉~拿破崙意粉 $98呢個係素食~有青椒,紅椒同蘑菇,加上蕃茄醬汁~酸酸甜甜墨西哥香蔥芝士薄餅 $98個人推薦呢個!自己好鍾意食餡餅~入面有芝士!出面係香蔥煎餅 配上一個類似酸奶忌廉醬汁凍檸茶 $25加一服務費德國餐廳 (Wetland) (天水圍)天水圍濕地公園路1號Wetland Seasons Bay地下17號舖#香港好去處#打卡#cafe#生活#小記錄#隨心一拍#相機先食#美食 #隱世cafe #hkcoffeeshop #hkbar #西式餐廳 #foodiehk #hkig #hkgirl #食好西 #西餐 #餐廳 #香港美食 #香港好去處 #甜品控 #拍拖👫#打卡#香港#景點#打卡熱點#德國餐廳
德國鹹豬手配酸菜及薯仔沙律 $238
特色雞翼 $88
總共有六隻 三隻雞翼同三隻雞髀!裏面有大量嘅七味粉~
拿破崙意粉 $98
呢個係素食~有青椒,紅椒同蘑菇,加上蕃茄醬汁~酸酸甜甜
墨西哥香蔥芝士薄餅 $98
凍檸茶 $25
加一服務費
德國餐廳 (Wetland) (天水圍)