2023-12-30 825 瀏覽
今次來到這家餐廳,真係覺得超值,🍽️食物新鮮,口感層次豐富到不得了!先講講佢哋個Smoked Eel,煙燻鰻魚配上富士蘋果,咸香中帶微微的鮮甜,攞啖先嘴饞晒嘅感覺。再試吓佢個Mushroom,蘑菇出奇地濃郁,每啖都有陣陣香氣迎面撲嚟,要數賣相,真係美到不可以。但個人最愛,還數佢嘅Amberjack Sashimi,魚肉嘅爽脆口感同淡淡紫薯醬嘅甜味撞擊,好正😍!加多$98嘅Foie Gras,簡直係極品,焦香的外皮與軟滑的內裏,完美對比。Lobster?呢個要立即推介!碳燒龍蝦係smoky又juicy,配上特製醬汁,每一啖都夠晒kick,算係今日食得最過癮嘅一味。而個Puntaletee,意式米形麵吸滿咗番茄肉醬,湯汁同小貝柱嘅酸甜美妙結合,真係太惹味!選擇太多,肚仔就咁一吋吋地滿足!每樣菜都係靚靚豔豔、精心烹調。今日食到開心,味道正,環境又舒服,確係滿載而歸🌟下次仲想嚟!