2024-04-07 195 瀏覽
本身對商場入面嘅Cafe係冇乜太大感覺。不過見到呢一間都幾多人打卡啲相又好靚,就引咗我去book位🤣客人可以揀坐榻榻米位或者普通枱,其實我個人比較偏向坐普通枱因為坐得舒服啲,不過又因為要影相靚啲所以又揀咗坐榻榻米🥐海鹽焦糖芝士蛋糕牛角包窩夫而家真係周街都係牛角包窩夫🥐牛角包外脆內煙靭,面頭上嘅海鹽焦糖芝士蛋糕好好食!充滿鹹香海鹽芝士味返去食落去唔會太漏,好creamy😚🍅番茄海鮮炒年糕成個醬汁都好香好入味!煙靭嘅年糕掛滿汁之餘,仲可以配上蜆肉一齊食,好滿足!🍗半半炸雞 (蜂蜜、辣味)呢個都極度推介!每件炸雞都有酥脆嘅口感🥹而且嫩滑多汁!我開頭以為係用醬汁作為調味,原來係喺炸雞上面灑滿調味粉😚不論辣味定係蜂蜜味都非常滿意☺️炸雞底下仲有脆卜卜的薯條🍟🍙烤牛肉紫菜包飯呢個一般般。紫菜唔脆 入面個亦都冇乜味☕️藥菓肉桂楓糖咖啡我係貪佢賣相而嗌的🌼原本擔心肉桂味太重接受唔到,但佢淡淡地散發出黎嘅味道同咖啡好夾😉

🥐海鹽焦糖芝士蛋糕牛角包窩夫

海鹽焦糖芝士蛋糕牛角包窩夫

🍅番茄海鮮炒年糕

蕃茄海鮮炒年糕

🍗半半炸雞 (蜂蜜、辣味)

半半炸雞

🍙烤牛肉紫菜包飯

呢個一般般。紫菜唔脆 入面個亦都冇乜味
烤牛肉紫菜包飯

☕️藥菓肉桂楓糖咖啡