2024-08-25
之前係荃灣已經食過海鮮幾好食😍~今次帶媽咪黎慶祝生日😆我地叫左奥爾良海鮮滋味共享套餐(2人份)包一個海鮮拼盤(中)、兩個餐湯、兩個沙律、一個主食、兩杯飲品,如揀特飲都有半價,亦可額外跟據喜好再追加小食🤓新奥爾良海鮮拼盤(中)波士頓龍蝦、阿根廷珍寶赤蝦、鮮活大蜆、蟶子、海蝦、德國腸、粟米、墨魚仔、香烤薯仔、青口、西蘭花等等,超級足料,加入蒜香牛油汁非常惹味,仲可以揀兩款汁,招牌秘製BBQ、檸橄叼草忌廉,可以有不同味道~超級豐富😍我覺得4個人食都綽綽有餘!法式鮮打龍蝦湯餐湯濃稠香濃,仲有蝦係入面🤓煙三文魚凱撤沙律沙律菜好fresh脆口爽爽~63°C溫泉蛋卡邦尼意粉非常creamy,蛋黃爆開後蛋香混合於其中,帶咸香之餘口感夠晒絲滑😆蒜香辣椒炒大蜆(少辣)+$68夠晒惹味,肉質飽滿,份量都夠多~熱蜂蜜柚子蜜|熱柑橘蜜(套餐送!) 另外仲單點左~黑松露牛肝菌芝士薄餅皮薄脆口,黑松露醇醇,芝士咸香,成個Pizza口感豐富😋~冬蔭功珍寶赤蝦闊條麵冬蔚功汁幾惹味,香香辣辣咁擺盤勁靚~蝦都勁大隻😋甜品拼盤 超超超級靚😍 個花靚到我以為本身隻碟有😱😱真人手逐筆畫落去🥹勁有心機,媽咪收到都勁開心,打卡一流!
新奥爾良海鮮拼盤(中)
法式鮮打龍蝦湯
餐湯濃稠香濃,仲有蝦係入面🤓
煙三文魚凱撤沙律
沙律菜好fresh脆口爽爽~
63°C溫泉蛋卡邦尼意粉
蒜香辣椒炒大蜆(少辣)+$68
夠晒惹味,肉質飽滿,份量都夠多~
熱蜂蜜柚子蜜|熱柑橘蜜(套餐送!)
另外仲單點左~
黑松露牛肝菌芝士薄餅
皮薄脆口,黑松露醇醇,芝士咸香,
成個Pizza口感豐富😋~
冬蔭功珍寶赤蝦闊條麵
冬蔚功汁幾惹味,香香辣辣咁
擺盤勁靚~蝦都勁大隻😋
甜品拼盤 超超超級靚😍
個花靚到我以為本身隻碟有😱😱真人手逐筆畫落去🥹勁有心機,媽咪收到都勁開心,打卡一流!重點職員都好nice勁識搞氣氛😆慶祝節日一定要黎呀!😍
佢仲有額外優惠🤓
✨7點前 離座8折✨