2023-08-28
📍 華燕美食 (太子)太子水渠道52號皇太子大廈地舖去朋友屋企眾會,大家又唔多餓,就買啲小食上去一齊share🤤🤤高👉 生菜魚🐟滑肉💰20😋😋😋😋.6/5佢係自家製手打魚滑!真係有別於平時個d架!!真係零捨彈牙同魚味,真係好好味,配埋新鮮生菜正!🤤🤤👉 韮菜豬紅💰$30🤤🤤🤤🤤.5/5韮菜好嫩,豬紅都嫩滑,配上店家自製辣菜圃,好好食😋!👉重慶涼麵💰15🤤🤤🤤🤤.5/5食落辣地,配上有香脆花生、芝麻、芫荽、食落好惹味,麵都好彈💕💕👉雞絲馳名油渣麵 💰35🤤🤤🤤🤤.8/5我第一次食油渣麵,結論係好好食!原來豬油渣食落係完全唔會肥同油膩,口感好香脆,雖然浸左落湯,但都keep 到香脆,麵質煙靱,仲有大量雞絲好嫩,重點要加自家製辣菜圃,食唔停!回頭:yesyesyes!個到有小量位置可堂食,食物選擇多,而且即叫即整,老闆娘又好人,食物好味又抵食😋😋😋😋
太子水渠道52號皇太子大廈地舖
👉 生菜魚🐟滑肉
💰20
😋😋😋😋.6/5
👉 韮菜豬紅
💰$30
🤤🤤🤤🤤.5/5
韮菜好嫩,豬紅都嫩滑,配上店家自製辣菜圃,好好食😋!
👉重慶涼麵
💰15