2021-04-21
上網搜尋一輪後,選擇咗呢間餐廳慶祝老公生日。Lunch Menu選擇唔少,價錢亦非常合理,而且佢可以揀2 courses或者3 courses。我同老公分別選擇左Paris Set同埋Tokyo Set,因為Paris有beef tartare而Tokyo有Scallop✌︎✌︎食物水準相當高,酸酸甜甜嘅柚子汁配帶子非常開胃,而Pairs Set嘅beef tartare就不過不失。可能係因為老公唔食洋蔥,所以個醬汁另上嘅關係。主菜方面Paris嘅香煎鱈魚口感嫩滑,火候剛剛好!而Tokyo嘅鹿兒島肉眼扒亦都非常多汁同鮮嫩。甜品方面Tiramisu 同Apple Crumble兩款都不過不失。順帶一提,佢餐前提供嘅餐包實在太好味,我哋食完要再加多一盤♥︎♥︎總體而言,食物質素好,環境舒服清靜,服務態度非常好,值得回頭再食。下次要試吓晚餐☻︎☻︎