2023-09-15
。O小姐。觀塘隱世食堂。日常。cobber noodle and waffle👍🏻之前食過另外一間,嗰間經常要等位,見佢新開張,又難得約到好耐冇見嘅朋友,我哋就喺黑雨嘅情況下千辛萬苦九曲13彎邊間餐廳!好彩個店員打俾我,如果唔係我都真係搵唔到個門口😳好彩我哋有訂定位,如果唔係嘅話Walk in冇位🙈🙈我哋兩個對今次嘅食物都好滿意,環境都好,店員好Nice好helpful!我哋叫咗:芝士拼盤好芝士!意想不到,有驚喜。鍾意食香口嘢嘅我哋,叫咗蒜香牛油雞翼,超級蒜香!好好味!煮食仲叫咗個自家製千島醬慢煮雞肉香草pizza👍🏻雞肉又唔係喎,配埋個汁,每一啖都食到肉,感覺唔似淨係食緊香腸嗰啲friend咁弱🫢嘢飲方便,叫咗佢哋嘅招牌honey combo latte !!記得飲嘅時候一定要攪勻,如果唔係嘅話就會比較淡。最尾嘅甜品,叫咗個芒果竹炭糯米窩夫配椰子雪糕超級好食,waffle 好趣,唔甜,糯米煙煙韌韌,再配埋雪糕,感覺好似食緊芒果糯米飯咁🫢waffle 好好味! 好脆!👍🏻👍🏻😍推介,係地點唔係太就腳啫🙈
cobber noodle and waffle👍🏻
好彩我哋有訂定位,如果唔係嘅話Walk in冇位🙈🙈
我哋叫咗:
芝士拼盤好芝士!意想不到,有驚喜。
鍾意食香口嘢嘅我哋,叫咗蒜香牛油雞翼,超級蒜香!好好味!
推介,係地點唔係太就腳啫🙈