2021-01-30
眨吓眼又就嚟有假放喇🤩 今年農曆新年會少啲周圍去,一於喺屋企都感受吓新年氣氛,今年陪我嘅係Paul Lafayet嘅金牛迎春禮盒 2021🐂個禮盒超吸睛,唔係一般成個紅噹噹咁,用上金黃色配搭,啲用色成個皇帝咁款🤣 六角型仲好有設計感𠻹!打開禮盒,打頭陣嘅係mix咗cookie同macaron嘅✨Cookirons✨ 超!好!食! 一路影相一路已經聞到好香,底層嘅朱古力曲奇比起純macaron更香脆,口感更加有層次!中間嘅馬達加斯加雲呢拿忌廉好綿滑,個甜味令人念念不忘🤤第二層有法國🇫🇷嘅糖果,分別有Weiss 精選朱古力、牛奶榛子朱古力、開心果杏仁鳥結糖,total有36件,三三不盡、六六無窮,好意頭🤣🤣Last嗰層係好有收藏價值嘅别注版金牛陶瓷碟,禮盒仲附上底托,方便大家拎嚟display☺️每個禮盒$688,31/1前選購,仲有得早買平兩舊,$488 就搞掂!每個禮盒仲附上限量版利是封一套十個,送完即止~如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕
如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕