招聘中
1天前
薪金面議
12天前
2023-08-02 73 瀏覽
來到過江龍拉麵立体派,由日本著名的冠軍級拉麵大師林隆臣創立,好期待😍環境日式木系設計,感覺溫馨柔和舒服😌.🌟涼風紅楚蟹高湯鹽冷麵 $238全新推出,透心涼岩哂而家熱辣辣的天氣!木盤上擺盤好靚,四格有白蘿蔔、流心蛋、帶子、豬肉,湯底特別採用來自日本鳥取縣的時令紅楚蟹熬製,更配以薈萃日本新潟縣海岸的「笹川流藻鹽」及瀨戶內的「瀨戶內粗鹽」精華調配而成的花蛤鹽醬汁,湯底鮮香味美,再配以芋薯食,非常清新好好食😋 拉麵上的泡泡造型一觸即破,讓淡淡清新的柑橘香氣得以破泡而出,與泡泡內藏的鹹鮮風味形成強烈對比。.🌟 特級白湯拉麵 $118為「立体派」招牌拉麵,大大碗,獨特的湯底以肉汁豐腴的日本米鴨丶有機飼養的京都丹波地雞丶及由昆布職人獨家為林隆臣採摘的籠目昆布精製而成,堅持天然無添加,每一口的湯底味道層次豐富,好好飲👍🏻麵好有咬口,兩隻流心蛋和大大塊豬肉,足料食得滋味😋.🌟名古屋風雞翼 $48名古屋最有名就係雞翼,呢到一樣做得出色,脆口肉質juicy味道正👍🏻.🌟 木村完熟白桃汽水 $29🌟 木村飲料山梨葡萄汽水 $29一向喜歡呢款日本汽水,有氣清甜好飲.經開中環想食拉麵要來試下!冷麵真係好值得一試👍

🌟涼風紅楚蟹高湯鹽冷麵 $238

🌟 特級白湯拉麵 $118

🌟名古屋風雞翼 $48

🌟 木村完熟白桃汽水 $29
🌟 木村飲料山梨葡萄汽水 $29
一向喜歡呢款日本汽水,有氣清甜好飲

經開中環想食拉麵要來試下!冷麵真係好值得一試👍🏻