2024-06-06 80 瀏覽
OPPA Coffee Bar Restaurant 餐廳環境:一入餐廳就已經聽到好動聽既OPPA韓國流行曲,旁邊有Bar櫃擺設好多韓國既汽酒、特色飲品和果汁,好多都係喺香港好少會見到,設計有少少mix工業風,都幾特別👍🏻👍🏻👍🏻食物方面:雞肉蛋醬熔岩炒飯即場用火槍燒熱芝士同雞蛋🥚好似一場表演咁🤣🤣有得食又有得睇😋😋😋職員仲幫我哋撈好哂👍🏻👍🏻食落口吾會好熱,溶哂既芝士撈埋雞蛋雞肉好入味,又吾會好鹹😋😋😋蜜糖牛油無骨炸雞(全份)呢個真係一定要試👍🏻👍🏻勁香牛油味,加上蜜糖甜甜地,佢個底仲有啲薯條,而且嚿嚿雞都炸得好好食又香口,唔會太多粉😍😍😍韓國果肉蜜桃汁入面有蜜桃果肉,飲落幾特別,甜度適中,大人小朋友都啱飲👍🏻👍🏻OPPA Coffee Bar Restaurant (尖沙咀)尖沙咀金巴利街1F號地舖
OPPA Coffee Bar Restaurant

餐廳環境:

食物方面:
雞肉蛋醬熔岩炒飯

蜜糖牛油無骨炸雞(全份)

韓國果肉蜜桃汁

尖沙咀金巴利街1F號地舖